Franke Ankastre Eviye Temizliği ve Bakımı: Pratik İpuçları ve Ürün Önerisi

06-01-2022 16:08
Franke Ankastre Eviye Temizliği ve Bakımı: Pratik İpuçları ve Ürün Önerisi

Evye Temizliği Nasıl Yapılır?

Evin oldukça sık kullanılan yerlerinden biri olan mutfakta, özellikle eviye en çabuk kirlenen yerlerden biridir. Eviyeler, çok sık kullanıldığı için mutfakta diğer yerlere göre daha çabuk kirlenir ve daha çok temizlik ister. Unutmayın, sağlıklı bir mutfak sağlığınızı korumanız için önemlidir. Yemek yaparken sıklıkla kullanılan eviyelerdeki nem, bakterilerin kolayca yayılmasını sağlayabilir. Bu yüzden, eviyelerdeki yemek artıklarını düzenli temizlemek önemlidir. Eviyelerde sararma, kararma ve yiyecek-içeceklerin bıraktığı kirden kurtulmak ve daha temiz bir mutfağa kavuşmak için uygulayabileceğiniz bazı yöntemler vardır. Bu yazımızda, eviye temizliğini nasıl yapabileceğinizle ilgili detayları bulabilirsiniz.

 Farklı Eviye Modelleri Nasıl Temizlenir?

Eviyeniz hangi malzemeden yapılmış olursa olsun ilk yapmanız gereken şey lavabodaki yemek artıklarını temizlemektir. Sahip olduğunuz eviyeye göre de kullanmanız gereken ürünler değişecektir. Örneğin, çelik eviyenin çizilme ihtimalini azaltmak ve parlaklığını yitirmesini önlemek için çelik yün tel bezleri gibi sert malzemeler kullanmaktan kaçınmalısınız. Paslanmaz çelik eviyeyi temizlemek istiyorsanız öncelikle lavaboya sıcak su döküp fırçalamaya başlayın. Böylelikle temel kalıntılardan kurtulmuş olursunuz. Mermer ve granit ise yüksek asit içeren malzemelere karşı oldukça hassastır. Bu yüzden, bu eviyelerin temizliğinde kullandığınız ürünlere dikkat etmelisiniz. Granit eviyeleri temizlemek için sabunlu bir bez ya da fırçayla levieviyeyi dairesel hareketlerle ovabilirsiniz.

Franke Granit Eviye Bakım ve Temizlik Ürünüyle Eviyenizi Kolayca Temizleyin

Granit eviyeler, dayanıklı yapıları ve şık görüntüleriyle ön plana çıkar. Uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz Franke granit eviyelerin temizliği ise oldukça kolaydır. Sabunlu bir bez genel temizlik için yeterli gelebilir ama su-kireç kalıntılarından kurtulmak ve yüzeyi korumak için başka bir üründen yardım almanız gerekebilir. Franke Granit Eviye Bakım ve Temizlik Ürünü granit yüzeylerde kullanabileceğiniz harika bir temizlik ürünüdür. Eviyenin üzerine bir miktar döktükten sonra bir süre bekleyiniz. Bu aşamada, lekelerin yoğunluğuna göre beklemeniz gereken süre değişebilir. Sonrasında bez ya da sünger yardımıyla dairesel hareketlerle yüzeyi temizleyin, su ile duruladıktan sonra da kurulamayı unutmayın. Franke Granit Eviye Bakım ve Temizlik Ürünü ile granit eviyeleriniz ilk günkü gibi temiz kalır ve parlaklığını korur.  


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.